what I see is what you get. & more.

Welkom op deze website. Ik ben Paulus en ben geboren op 27 februari 1966 in Tilburg.  Fotografie is voor mij heel belangrijk, een groot onderdeel van mijn leven. Altijd al geweest. Omdat fotografie en het product foto's voor mij heel belangrijk zijn ga ik er van uit dat het dat voor u ook is. Getuige het feit dat u de moeite neemt mijn website te bezoeken en dit te lezen. Ik ben zeer zorgvuldig als het gaat om het moment wat ik fotografeer, maar zeker ook de selectie, compositie, nabewerking en nazorg. 

Als u een vraag en/of opmerkingen heeft kunt u een e-mail sturen door hier te klikken. Reuze bedankt voor uw bezoek.


Welcome on this website. I am Paulus and I was born on February 27th 1966 in Tilburg. Photography is very important to me, a big part of my life. Always has been. Because photography and it's product pictures are very important to me I assume it's important to you as well. Witness the fact that you're here right now reading this. I'm very precise regarding the moment I photograph as well as selecting and editing pictures, composition and aftercare. 

If you have any questions and/or remarks, please send an email by clicking here. Thank you so very much for visiting. 

 

 

 

Opbellen
E-mail